Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Udělalo se mi po cestě špatně, tak jsem si lehl s kolem do příkopu, vysvětlil hledaný muž policii

Na tísňovou linku 158 zavolala ve čtvrtek 27. prosince mladá žena z Havlíčkobrodska, která měla strach o svého přítele. Nevrátil se totiž z práce a ani jí nezvedal mobil, který jen zapnutý vyzváněl.

Žena na policii zavolala krátce před půl desátou večer. Se svým partnerem naposledy komunikovala odpoledne kolem půl druhé, když byl ještě v práci, odkud se ale domů nevrátil.

„Když se ho pokoušela později kontaktovat na jeho mobilní telefon, ten sice vyzváněl, ale nikdo jej nezvedal.  Policisté získali od oznamovatelky potřebné informace k popisu osoby, a také k trase jeho možnému pohybu při cestě ze zaměstnání. Muž měl do práce odjet na jízdním kole. Policisté prověřili místa, kde by se mohl muž nacházet, ale bez pozitivního výsledku. Policejní hlídka společně s policejním psovodem proto provedla pátrání po trase jeho možného pohybu po silnici vedoucí z místa jeho pracoviště do místa jeho bydliště,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policejní psovod nalezl kolem půl jedenácté v noci muže ležet v silničním příkopu u silnice. Leželo tam také jeho jízdní kolo. Muž byl pod vlivem alkoholu. Provedená dechová zkouška vykázala 1,16 promile alkoholu v dechu.

„Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba k posouzení jeho zdravotního stavu. Třiatřicetiletý muž naštěstí žádné zranění neutrpěl. Podle jeho vyjádření se mu udělalo nevolno při cestě z práce, a proto si lehl do silničního příkopu. Po vyšetření lékařem zdravotnické záchranné služby byl předán do péče své přítelkyně. V tomto případě skončilo pátrání úspěšně, a to zejména díky profesionální spolupráci policistů integrovaného operačního střediska, policistů obvodního oddělení a skvělé práci policejního psovoda,“ pokračuje Dana Čírtková.

 Celá věc byla s mužem vyřešena na místě uložením pokuty v příkazním řízení.

Štítky 158, policie, pátrání, kolo, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udělalo se mi po cestě špatně, tak jsem si lehl s kolem do příkopu, vysvětlil hledaný muž policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.