Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie hledá řidiče, co vjel do jednosměrky a naboural osobák. Způsobil škodu čtyřicet tisíc

Třebíčští policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo ve čtvrtek 13. prosince po dvaadvacáté hodině v Třebíči na ulici Eliščina. Dosud neznámý řidič naboural jiné auto a z místa nehody prostě odjel.

„Řidič s osobním vozidlem Fiat Brava nerespektoval svislou dopravní značku zakazující vjezd a vjel do jednosměrné ulice v protisměru, kde před domem narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla.  Po nárazu z místa nehody odjel, aniž by věc nahlásil. Vozidlo, které řídil, odstavil na stejné ulici, nezajistil jej a z místa odešel neznámo kam,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Zranění osob na místě zjištěno nebylo a na obou autech vznikla hmotná škoda ve výši 40 tisíc korun. „Vozidlo, které mělo nehodu způsobit, bylo cestou operačního důstojníka integrovaného operačního střediska zajištěno. Okolnosti dopravní nehody jsou v šetření. Policisté nyní pátrají po řidiči vozidla,“ dodala závěrem Čírtková.

Štítky nehoda, jednosměrka, pátrání, policie, Třebíč, Fiat Bravo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, co vjel do jednosměrky a naboural osobák. Způsobil škodu čtyřicet tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.