Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na podzim vyšla z vězení a už zase kradla. Tentokrát dva mobily za šedesát tisíc

Škodu přes šedesát tisíc korun má na svědomí jednatřicetiletá žena z Jihlavy. V krajském městě kradla mobilní telefony. A jak se ukázalo, jde recidivistku, která za podobný čin už seděla ve vězení. Byla propuštěna letos na podzim.

A hned má na svědomí dvě krádeže. „Nejprve v pondělí 3. prosince odcizila před jednou hodinou odpoledne v prodejně mobilní telefon v hodnotě přes třicet tisíc korun, se kterým z obchodu odešla. Druhý den se do stejné prodejny ve večerních hodinách vrátila, přistoupila k pultu s vystavenými mobilními telefony a jeden odcizila. S telefonem opět z obchodu odcházela, na to ale zareagoval pracovník prodejny, který si krádeže všiml. Žena se ještě po odhalení snažila z místa utéct, to už se jí ale nepodařilo,“ popisuje průběh krádeží Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Prodavač ji společně s pracovníky ostrahy zastavil a na místo byli přivoláni policisté. Odcizený mobilní telefon žena vydala. Škodu způsobila poškozením bezpečnostních kabelů.

„Policisté ženu zadrželi a skončila v policejní cele. Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání jednatřicetileté ženy. Dále podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněné ženy do vazby. Na základě rozhodnutí soudu na ni byla uvalena vazba a poté policisté ženu odvezli do věznice. Případ kriminalisté dále vyšetřují,“ dodala ještě mluvčí policistů.

Za uvedené dvě krádeže může jít jednatřicetiletá recidivistka na pět let do vězení.

 

Foto pixabay.com

Štítky mobil, krádež, recidivistka, policie, vězení, věznice, mobilní telefon, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na podzim vyšla z vězení a už zase kradla. Tentokrát dva mobily za šedesát tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.