Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý zloděj se vloupal do rekreační chaty. Do příjezdu policistů však nestačil utéct

Spravedlivosti moc dlouho neunikal pětadvacetiletý zloděj, který se v neděli 2. prosince vloupal do rekreační chalupy v obci Chlum. Policisté ho totiž dopadli krátce po oznámení na lince 158.

To se k policistům dostalo krátce před čtvrtou hodinou ráno. „Policisté na místě ihned zaznamenali známky násilného vniknutí do chalupy a v době jejich příjezdu se osoba, která do domu vnikla, stále nacházela v jeho vnitřních prostorách. Následně na půdě domu zadrželi policisté muže, který se tam před nimi ukrýval. Jednalo se o pětadvacetiletého muže ze Žďárska. K odcizení věcí nedošlo, majiteli však byla způsobena škoda při vloupání. Ta je předběžně vyčíslena na částku kolem tří tisíc korun,“ popsala příjezd policejní hlídky Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Policisté pětadvacetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Za takovou trestnou činnost mu hrozí až tři roky ve vězení. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení a nadále ho prověřují.

Foto pixabay.com

Štítky vloupání, zloděj, chata, policie, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý zloděj se vloupal do rekreační chaty. Do příjezdu policistů však nestačil utéct | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.