Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž a žena spolu popíjeli. Pak se začali hádat, došlo i k fyzickému napadení

Rušno bylo ve čtvrtek 29. listopadu po šesté hodině večer v bytovém domě v Třebíči. Policisté tam vyjížděli kvůli fyzickému napadení. Jak se pak ukázalo, hlavní roli hrál alkohol.

Na místě policisté zjistili, že opilý muž v bytě napadl ženu. „Po příjezdu učinili opatření, aby již nemohlo docházet k dalšímu násilnému jednání. Napadená žena neměla zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Opilý muž odmítal uposlechnout výzvy a policisté ho zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,03 promile alkoholu. Čtyřiašedesátiletého muže policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ upřesnila Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Pod vlivem alkoholu byla také žena, které policisté naměřili přes dvě a půl promile alkoholu v dechu. Vyšetřováním policisté zjistili, že se pár v bytě nejdříve hádal. Pak muž ženu fyzicky napadl.

„Policisté případ dále šetří pro podezření ze spáchání dvou přestupků, a to přestupku proti občanskému soužití a přestupku proti veřejnému pořádku,“ zakončila Jana Kroutilová.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, hádka, napadení, policie, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž a žena spolu popíjeli. Pak se začali hádat, došlo i k fyzickému napadení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.