Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtyři opilí, hádky, rvačka a zranění. U třebíčského podniku bylo v sobotu hodně rušno

Dost rušno bylo v sobotu 17. listopadu po půlnoci u podniku v třebíčské části Borovina, kde došlo k napadení a kam byla zavolána policejní hlídka. Hlavní roli v tomto případě hrál alkohol.

Po příjezdu policisté zjistili, že se na ulici nachází celkem čtyři lidé, dva muži a dvě ženy. Jeden z mužů byl zraněný, proto policisté zavolali záchranku. Obě ženy byly pod vlivem alkoholu, jedna z nich na druhou pokřikovala a slovně ji napadala i v přítomnosti hlídky a odmítala toho nechat.

„Policisté čtyřiadvacetiletou ženu zajistili, při dechové zkoušce jí naměřili hodnotu 2,23 promile alkoholu. Opilou ženu policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Také druhá, devětadvacetiletá, žena byla pod vlivem alkoholu, policisté jí naměřili hodnotu přes jedno promile,“ popisuje incident v Třebíči Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Zraněného muže odvezli zdravotníci na ošetření do nemocnice. U druhého, třiatřicetiletého, muže provedli policisté dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,89 promile alkoholu.

„Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že konflikt začal, když se mladší z žen na ulici chovala hlučně a vulgárně. Devětadvacetiletá žena ji napomenula, na což druhá reagovala zvyšující se agresí. Do sporu s cílem ho ukončit zasáhl jeden z mužů, kterého poté fyzicky napadl druhý z nich. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku a přestupků proti občanskému soužití. Provádějí další šetření, zejména zjišťují přesný průběh a okolnosti napadení,“ doplnila další informace Kroutilová.  

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, hádka, rvačka, zranění, promile, Borovina, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři opilí, hádky, rvačka a zranění. U třebíčského podniku bylo v sobotu hodně rušno | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.