Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvaasedmdesátiletý řidič na křižovatce nedal přednost v jízdě a těžce se zranil

Ke střetu dvou aut došlo v pátek 9. listopadu krátce po jedenácté hodině v Chotěboři na křižovatce ulic Herrmanova a Neudörflova. Nehodu má na svědomí řidič, který nedal přednost v jízdě.

„Dvaasedmdesátiletý řidič osobního vozidla VW Polo projížděl po vedlejší pozemní komunikaci a z dosud nezjištěných příčin nerespektoval svislou dopravní značku "dej přednost v jízdě". Se svým vozidlem vjel na hlavní pozemní komunikaci v době, kdy křižovatkou projížděl řidič nákladního vozidla DAF, který jel po komunikaci II/345 směrem do centra obce a na danou situaci nemohl už nijak zareagovat. Došlo ke střetu obou vozidel,“ sdělila bližší informace k dopravní nehodě Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Osobní auto bylo po nárazu odhozeno na travnatou plochu vpravo podél hlavní komunikace. Jeho řidič se těžce zranil a musel být převezen do nemocnice v Havlíčkově Brodě.

„Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na vozidlech v celkové výši 45 tisíc korun. Dalším šetřením okolností dopravní nehody policisté na místě  zjistili, že nákladní vozidlo DAF nemá platnou technickou prohlídku,“ doplnila Čírtková.

Štítky nehoda, přednost, zranění, Chotěboř, DAF, dopravní nehoda, Nemocnice Havlíčkův Brod, Volkswagen Polo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvaasedmdesátiletý řidič na křižovatce nedal přednost v jízdě a těžce se zranil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.