Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič se plně nevěnoval řízení a narazil do domu. Tři zranění lidé skončili v nemocnici

K dopravní nehodě se zraněním došlo v Jaroměřicích nad Rokytnou ve čtvrtek 8. listopadu kolem půl druhé odpoledne. Jednačtyřicetiletý řidič se plně nevěnoval řízení a se svým autem narazil do domu.

K události došlo na ulici Březinova. „Jednačtyřicetiletý řidič jedoucí ve vozidle Fiat ve směru jízdy od Moravských Budějovic na Třebíč se plně nevěnoval řízení a přejel z vozovky na pravý chodník, kde narazil do domu. Při dopravní nehodě se lehce zranil řidič a dva jeho spolujezdci, kdy všichni byli převezeni vozidlem zdravotnické záchranné služby do Nemocnice Třebíč,“ sdělila bližší podrobnosti k nehodě Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na osobním autě, chodníku a fasádě domu v celkové výši 54 tisíc korun. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem.

Nehodou se dále zabývají třebíčští policisté.

Štítky nehoda, zranění, policie, dům, dopravní nehoda, Jaroměřice nad Rokytnou, Fiat, Nemocnice Třebíč, Třebíč, Moravské Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se plně nevěnoval řízení a narazil do domu. Tři zranění lidé skončili v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.