Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: V jihlavské kavárně Paseka dnes ráno hořelo. Lidé nabízí pomoc s úklidem po požáru

Nepříliš vesele začal dnešní den pro majitele jihlavské kavárny Paseka na Helenínské ulici. Po šesté hodině tam totiž hořel jeden z chladicích boxů. Jen díky duchapřítomným sousedům se požár nerozšířil do celé kavárny.

„Vyhořela nám kavárna… nad ránem došlo ke zkratu na elektrickém čerpadle jedné z chladicich vitrín...Díky bohu sousedům neshořela kavárna celá. Nicméně i tak ... je to všude. Jdu se zhroutit... Tentokrát opravdu,“ stojí na facebookovém profilu zmíněné kavárny.

Během chvíle toto neštěstí vzbudilo velkou vlnu solidarity na sociálních sítích. „Je mi to líto, ale hlavu vzhůru..co nás nezabije, to nás posílí. Všichni Vám pomůžeme a za pár dní můžete otevírat. Bylo štěstí v neštěstí, že paní sousedka byla pozorná. Zaplaťpánbůh nikomu se nic nestalo a to je hlavní! Držte se a vyhlaste brigadu! Tak kdy můžeme přijít na hromadnou brigádu? Hlásíme se na brigádu. Taky určitě rádi pomůžeme,“ vyjádřili se fanoušci facebookové stránky zmíněné kavárny chvíli po požáru.

Plameny v kavárně napáchaly škodu 100 tisíc korun. Příčinou požáru je zmíněná technická závada na jednom z chladicích boxů.

Foto Kavárna Paseka

Štítky požár, kavárna, Paseka, vitrína

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V jihlavské kavárně Paseka dnes ráno hořelo. Lidé nabízí pomoc s úklidem po požáru | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.