Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po pohřešované dívce z Jihlavy, nevrátila se ze školy v Třešti domů

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce z Jihlavy. Naposledy byla viděna se svým příbuzným ve středu 3. února, když ji ráno vyložil před budovou učiliště v Třešti. Sejít se měli odpoledne na stejném místě, šestnáctiletá dívka ale nepřišla, ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná dívka je vysoká kolem 170 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči a hnědočerné středně dlouhé vlasy. Na sobě měla dívka naposledy oblečenou černou péřovou bundu s kapucí s hnědým kožešinovým lemem, modré rifle, bílé boty a přes rameno měla černou tašku. Pohřešovaná dívka má na levém lýtku tetování s motivem srdce o velikosti přibližně tři centimetry.

Po pohřešované dívce vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešované začali ihned po přijetí oznámení pátrat, prověřili zdravotnická zařízení, zábavní podniky, autobusová i vlaková nádraží, obchodní a zábavní centra, příbuzné, známé i kamarády a dívku hledali i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky | Zdroj Policie České republiky

Štítky Jihlava, Třešť, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po pohřešované dívce z Jihlavy, nevrátila se ze školy v Třešti domů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.