Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dvojice zlodějů okradla muže v Třešti. Ze skříňky v bytě sebrala tři tisíce korun

Na pěkný malér si zadělala dvojice, která na začátku října okradla během návštěvy jednoho muže. Muž a žena si krádeží přišli na tři tisíce korun, které měl okradený muž u sebe v bytě ve skříňce.

Devětadvacetiletý zloděj, který pochází z Prahy, byl v minulosti již soudně trestán za majetkovou trestnou činnost. „Na začátku října byl muž v Třešti, kde šli společně s pětadvacetiletou ženou na návštěvu do bytu k muži, kterého znala. V době návštěvy využili oba chvilkové nepřítomnosti obyvatele bytu, muž hlídal a žena odcizila ze skříňky finanční hotovost tři tisíce korun. Následně z bytu odešli a peníze společně použili pro vlastní potřebu,“ popisuje krádež v Třešti Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Okradený muž vše zjistil a zkontaktoval policii. Na základě šetření zjistili, že peníze v bytě ukradla zmíněná dvojice. „Policisté shromáždili důkazy a poté sdělili devětadvacetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení. Pětadvacetiletá žena je podezřelá ze spáchání přestupku proti majetku, který policisté šetří,“ uzavřela policejní mluvčí.    

Štítky zloděj, krádež, Třešť, skříňka, peníze, policie, návštěva, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice zlodějů okradla muže v Třešti. Ze skříňky v bytě sebrala tři tisíce korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.