Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž na Třebíčsku si chtěl sáhnout na život, policisté ho naštěstí našli včas

Během pondělního odpoledne životem těžce zkoušený muž na Třebíčsku spolykal léky, aby svoje trápení ukončil. Než k tomu skutečně došlo, zkontaktoval zdravotnickou záchrannou službu. Díky ní a včasnému zásahu přivolaných policistů byl muž nakonec nalezen živý a převezen k vyšetření do nemocnice.

Oznámení od muže, který ohrožoval svůj život, přijali policisté v Třebíči před pondělní pátou hodinou večer. Informaci dostali od zdravotnické záchranné služby, kterou muž kontaktoval telefonicky s tím, že spolykal léky a chce tak ukončit svůj život.

U lesa v lokalitě obce Střítež, kde uvedl, že se nachází, ale nikdo v době příjezdu zdravotníků nebyl. Na místo vyjely ihned dostupné policejní hlídky. Muž již nebyl kontaktní. Policisté po něm začali v lokalitě pátrat. Během přibližně půl hodiny policejní hlídka nalezla muže ve vozidle odstaveném na polní cestě nedaleko obce Slavice.

Na místo policisté okamžitě přivolali zdravotníky. Muž byl zjevně pod vlivem léků, těžce komunikoval, v současné době se nachází ve špatné životní situaci. Zdravotnická záchranná služba muže převezla na vyšetření do třebíčské nemocnice.

Foto www.pixabay.com

Štítky okres Třebíč, zdravotnická záchranná služba, Třebíč, Střítež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na Třebíčsku si chtěl sáhnout na život, policisté ho naštěstí našli včas | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.