Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Třešti boural motorkář. Nedodržel bezpečnou vzdálenost, narazil do přívěsu za traktorem

Záchranné složky zaměstnala v sobotu 13. října krátce po šestnácté hodině dopravní nehoda, ke které došlo v Třešti na silnici II/406. Motorkář při ní narazil do přívěsu za traktorem.

„Dvaatřicetiletý řidič motocyklu tovární značky Suzuki projížděl po silnici ve směru jízdy od Třeště směrem na Jezdovice. Při jízdě se plně nevěnoval řízení, zřejmě nesledoval situaci v silničním provozu a nedodržel dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za před ním ve stejném směru jízdy jedoucím traktorem s přívěsem. Jeho řidič zpomalil v důsledku započetí úkonu odbočování vlevo. Došlo k nárazu motocyklu do zadní části přívěsu,“ popsala průběh nehody Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě se zranil motorkář, záchranáři ho odvezli do jihlavské nemocnice. Škoda na motorce a traktorovém přívěsu byla vyčíslena na zhruba 55 tisíc korun.

Policisté provedli u obou řidičů dechové zkoušky na alkohol s negativními výsledky. „Věc dopravní nehody byla na místě vyřešena uložením pokuty v příkazním řízení,“ uzavřela Dana Čírtková.

Štítky nehoda, motorkář, zranění, vzdálenost, přívěs, traktor, Třešť, dopravní nehoda, Suzuki, Lékárenský komplex Jihlava, Jezdovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Třešti boural motorkář. Nedodržel bezpečnou vzdálenost, narazil do přívěsu za traktorem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.