Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vandal v noci poškodil tři auta v jihlavské Benešově ulici. Zřejmě byl zfetovaný

K vandalovi, který poškozoval po druhé hodině v noci auta zaparkovaná v jihlavské Benešově ulici, byli ve středu 10. října přivolaní jihlavští policisté.

Jako první byli na místě strážníci městské policie, kteří podezřelého zadrželi. Pak jim přijeli na pomoc jejich státní kolegové.

„Muž byl zjevně pod vlivem drog, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u něho pozitivní. Sedmadvacetiletého muže policisté odvezli na oddělení policie a po vyšetření lékařem byl umístěn do policejní cely. Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a zajistili stopy. Došlo k poškození celkem tří vozidel, a to Škoda Octavia, Hyundai a VW Polo,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

U všech aut byly rozbité skleněné výplně dveří. Největší škoda vznikla na automobilu Volkswagen. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun.

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, případ dále prověřují,“ dodala závěrem Kroutilová.

Štítky vandalismus, poškození, policie, drogy, Hyundai, Volkswagen, Škoda Octavia, Volkswagen Polo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal v noci poškodil tři auta v jihlavské Benešově ulici. Zřejmě byl zfetovaný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.