Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý muž v City Parku dostal chuť na donuty a pizzu. U pokladny ale zapomněl zaplatit

Policisté v Jihlavě dopadli jednadvacetiletého zloděje z Karvinska, a to v momentě, kdy kradl v jednom z obchodů v City Parku. Jako bonus vyšlo najevo, že je po něm vyhlášeno celostátní pátrání.

A aby toho nebylo málo, tak policisté zjistili, že jde o recidivistu, jenž byl v minulosti již soudně trestán za majetkovou trestnou činnost. „V neděli 7. října přišel před druhou hodinou odpoledne do prodejny v obchodním centru na ulici Hradební. Muž odcizil různé zboží v hodnotě přes jeden tisíc korun. Téměř dvacet kusů donutů různých druhů, pizzy, zmrzlinu, krokety, polévky a barvy na vlasy schoval do batohu. U pokladny poté zaplatil pouze za jednu housku a chtěl z obchodu odejít. Pracovník ostrahy muže zastavil a na místo byla přivolána policejní hlídka. Policisté zjistili, že je navíc po muži vyhlášeno celostátní pátrání,“ popsala Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Ukradené věci vydal a policisté ho odvezli k sobě na služebnu. „Následně policejní inspektor sdělil jednadvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavírá mluvčí policie.

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, zloděj, City Park, batoh, policie, Jihlava, okres Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž v City Parku dostal chuť na donuty a pizzu. U pokladny ale zapomněl zaplatit | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.