Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý čtyřiatřicetiletý motorkář ujížděl policistům. Dostal smyk a upadl na zem

Policisté v Kamenici nad Lipou chtěli ve čtvrtek 27. září krátce před půlnocí zkontrolovat řidiče jedoucího na motorce. Konkrétně to bylo v obci Mnich. Motorkář se jim ale snažil ujet.

„Motocyklista na výstražné zařízení doplněné o nápis „STOP POLICIE“ a zvukový signál k zastavení nereagoval a s motocyklem začal ujíždět do centra obce. U jednoho z domů odbočil vlevo na zatravněnou plochu, kde s motocyklem dostal smyk a upadl na zem,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policisté u  čtyřiatřicetiletého motocyklisty  provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní -  1,35 promile alkoholu  dechu. Pozitivní výsledek měly také opakované dechové zkoušky - 1,29 a 1,41 promile alkoholu v dechu. Policisté muži zakázali další jízdu a vyzvali k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, to proběhlo v pelhřimovské nemocnici.

„Motocyklista hlídce na místě nepředložil  řidičský průkaz. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Čírtková.  

Foto Jan Luxík

Štítky motorkář, policie, kontrola, alkohol, promile, smyk, Kamenice nad Lipou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý čtyřiatřicetiletý motorkář ujížděl policistům. Dostal smyk a upadl na zem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.