Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena si na vozík v obchodě odložila batoh a odešla. Do deseti minut ho sebral zloděj

Stačí chvilka nepozornosti a krádež je na světě. Své o tom ví žena, které byl v úterý 18. září v Havlíčkově Brodě ukraden batoh. Zatím neznámý zloděj způsobil škodu kolem devíti tisíc korun.

Batoh byl ženě ukraden během deseti minut krátce před polednem před prodejnou obchodního řetězce na ulici Bělohradská v Havlíčkově Brodě. „Majitelka batohu si jej odložila na nákupní vozík, kde ho nechala a odešla bez něj. Když se během deseti minut vrátila zpět k vozíkům, batoh už tam nebyl. Kromě batohu tak přišla i o peněženku s doklady a finanční hotovostí. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku kolem devíti tisíc korun. Přivolaní policisté na místě provedli ohledání, šetření a vše zadokumentovali,“ popisuje Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Krádež policisté nadálě prověřují a po zloději i odcizenému batohu pátrají. „Za takový trestný čin pachateli hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ doplnila Miláčková.

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, batoh, zloděj, policie, vozík, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena si na vozík v obchodě odložila batoh a odešla. Do deseti minut ho sebral zloděj | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.