Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Čtvrtá středeční oběť na silnicích Vysočiny. Při nehodě u Víru na Žďársku zemřela spolujezdkyně

Špatných zpráv ze silnic Vysočiny bohužel není pořád dost. Na předchozí tři smrtelné nehody navázala čtvrtá, která se po poledni udála u obce Vír na Žďársku.

Dopravní nehodě se stala na silnici II/388 krátce po polední u obce Vír na Žďársku. Řidič osobního vozidla Škoda Octavia jel ve směru od Bystřice nad Pernštejnem, z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Fabia. Poté vozidlo Škoda Octavia narazilo pravým bokem do stromu.

Následky nehody jsou fatální. V osobním vozidle Škoda Octavia utrpěl spolujezdec zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel, řidič byl lehce zraněn a lehce zraněná je také řidička z druhého vozidla. Silnice je neprůjezdná. Na místo dopravní nehody vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Žďár nad Sázavou.

Policisté provedli u řidiče i řidičky osobních vozidel dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Další okolnosti nehody jsou předmětem šetření.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Vír, smrt, silnice, okres Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina, havárie, osobní vůz, Škoda Octavia, Škoda Fabia, Bystřice nad Pernštejnem, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtá středeční oběť na silnicích Vysočiny. Při nehodě u Víru na Žďársku zemřela spolujezdkyně | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.