Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Na výjezdu z Brodu bouralo pět aut. Těžce zraněný řidič skončil v brněnské nemocnici

Ke střetu celkem pěti vozidel – čtyř nákladních a jednoho osobního – došlo v úterý 18. září před třiadvacátou hodinou v Havlíčkově Brodě na Lidické ulici. Jeden z řidičů skončil s těžkým zraněním v brněnské nemocnici.

Podle prvotního šetření na místě nehody řidič nákladního auta s přívěsem – jednalo se o cizího státního příslušníka – projížděl po silnici ve směru jízdy na Jihlavu. Na silnici, kde jsou vyznačeny dva jízdní pruhy ve směru na Jihlavu, začal předjíždět ve stoupání jiné nákladní auto.

„Předjížděcí manévr ale nezvládl a v místě, kde jeden jízdní pruh končí, přejel přes vyvýšený ostrůvek, strhl řízení vpravo a bokem narazil do předjížděného vozidla. Obě vozidla po střetu vyjela mimo komunikaci, kde stálo zaparkované nákladní vozidlo, které narazilo do dalšího v místě zaparkovaného nákladního vozidla. Jedoucí nákladní vozidlo ještě poté narazilo do zaparkovaného osobního vozidla,“ popisuje průběh nehody Dana Čírtrková, policejní mluvčí.

Dále došlo k poškození dopravních značek a oplocení přilehlého areálu. Řidič nákladního auta, který nehodu způsobil, se těžce zranil a musel být převezen do nemocnice v Brně.

Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod. Po dobu šetření, dokumentování nehody a odstraňování jejích následků řídili v místě provoz policisté. Na nezbytně nutnou dobu byla silnice zcela uzavřena, aby bylo možné vyprostit havarovaná vozidla,“ doplnila Dana Čírtková.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, Havlíčkův Brod, Lidická, zranění, nemocnice, nákladní automobil, silnice, Jihlava, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na výjezdu z Brodu bouralo pět aut. Těžce zraněný řidič skončil v brněnské nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.