Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čtyřiapadesátiletý muž v noci boural a je bez řidičáku. Nadýchal přes dvě promile alkoholu

Jihlavští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v sobotu 15. září v Třeštici na Jihlavsku. Čtyřiapadesátiletý muž, který ji má na svědomí, má teď co vysvětlovat. Za volant totiž usedl silně opilý.

Kolem druhé hodiny v noci čtyřiapadesátiletý řidič automobilu Volkswagen Passat vyjel mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu. Po nárazu se jeho auto odrazilo do příkopu, kde zůstalo stát.

„Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,31 promile alkoholu. Také obě opakované zkoušky byly pozitivní s hodnotami přes dvě promile alkoholu. Policisté místo havárie ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Poškozením vozidla vznikla předběžně vyčíslená škoda dvacet tisíc korun,“ jmenuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Řidiči policisté na místě zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Nehodou se budou zabývat i nadále.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, okres Jihlava, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiapadesátiletý muž v noci boural a je bez řidičáku. Nadýchal přes dvě promile alkoholu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.