Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Prosím vás o finanční příspěvek, žádal dva seniory u Kauflandu údajně němý a neslyšící muž. Sebral tři tisíce z peněženky a utekl

V posledních několika dnech mezi lidmi na Facebooku kolovalo varování, které se týká údajně neslyšícího a němého muže, jenž na parkovišti u jihlavského Kauflandu okradl dva seniory. Podle zmíněného příspěvku měl uvedený muž přímo z peněženky ukrást tři tisíce a utéct.

Níže zobrazené varování, jež někteří uživatelé Facebooku mohli považovat za takzvaný hoax, kterých kolují na internetu stovky, se podle zjištění Jihlavské Drbny a vyjádření policie skutečně zakládá na pravdě. K okradení starší dvojice v Jihlavě opravdu došlo.  

Oznámení o okradení seniora jsme přijali ve čtvrtek 6. září. Na ulici Romana Havelky na parkovišti u obchodního domu oslovil kolem půl desáté dopoledne dva seniory neznámý muž s žádostí o finanční příspěvek. Když jeden ze seniorů otevřel peněženku, pachatel z ní vzal tři tisíce korun a z místa utekl,“ popsala Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

O krádeži se ihned dozvěděla policie a rozjela se na místo. Po muži začala pátrat.

„Policisté dále provedli šetření v okolních obchodních domech a směrech, kterými mohl z lokality směřovat. Do pátrání po pachateli se zapojili také strážníci městské policie,“ doplnila Kroutilová.

Uvedeného muže policisté stále hledají.

Štítky krádež, senior, Kaufland, peníze, policie, pátrání, peněženka, Facebook, Roman Havelka, Jihlava, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prosím vás o finanční příspěvek, žádal dva seniory u Kauflandu údajně němý a neslyšící muž. Sebral tři tisíce z peněženky a utekl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.