Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie pátrá po třináctileté dívce z Humpolce. Na cestu do školy mohla využít autostopu

Policie vyhlásila celostátní pátrání po třináctileté Miroslavě Novotné z Humpolce, která byla naposledy spatřena ve středu. Je možné, cestovala autostopem. Kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o poskytnutí informací.

Třináctiletá dívka odešla ve středu 12. září kolem sedmé hodiny ráno z místa svého bydliště v Humpolci do školy, kam nedorazila.

Dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, má hubenou postavu, modré oči a dlouhé hnědé vlasy. Naposledy na sobě měla oblečenou mikinu černé barvy s nápisem Iron Man, kalhoty černé barvy a botasky černo fialové barvy. Při sobě dívka měla školní batoh černofialové barvy.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.

Je možné, že by dívka mohla cestovat autostopem, obracíme se proto také na řidiče vozidel a jejich spolucestující s žádostí o podání informace na tísňovou linku v případě, že by pohřešovanou dívku viděli stopovat nebo ji zastavili, popřípadě přepravili na jiné místo.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

 

 

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Humpolec, policie, veřejnost, Iron Man

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po třináctileté dívce z Humpolce. Na cestu do školy mohla využít autostopu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.