Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž v Třešti vzal sprej s vrtačkou a v domě poškodil dveře. Příbuzná na něj zavolala policii

Na pěkné problémy si zadělal devětasedmdesátiletý muž v Třešti, který je podezřelý z poškození cizí věci a k tomu z porušování domovní svobody. Stačil mu k tomu sprej a vrtačka.

Uvedený muž přišel v druhé polovině července kolem poledne k domu v Třešti. Zde  posprejoval dveře a navrtal do nich vrtačkou otvor.  „Nato obyvatelka domu dveře otevřela a muž, její příbuzný, vešel do chodby. Žena ho vyzývala, aby odešel, což odmítal a dům opustil teprve, až když ho na ulici vytlačila,“ uvedla k případu Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Škoda, která poškozením dveří vznikla, byla vyčíslena na necelých pět tisíc korun. Případ policisté po přijetí oznámení prověřovali. „Provedli výslechy osob, provedli šetření a shromáždili důkazy, na jejichž základě poté sdělili muži podezření ze spáchání dvou trestných činů. Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení,“ dodává Kroutilová.

Štítky sprej, vrtačka, vandalství, policie, Třešť, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Třešti vzal sprej s vrtačkou a v domě poškodil dveře. Příbuzná na něj zavolala policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.