Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cyklista se před jízdou posilnil alkoholem. Srazil starší chodkyni, která skončila v nemocnici

Policisté v Třebíči v neděli 9. září patnáct minut před devatenáctou hodinou vyjížděli k dopravní nehodě cyklisty, který srazil na silnici v Jaroměřicích nad Rokytnou chodkyni. Jak se později ukázalo, dvaapadesátiletý cyklista se před jízdou posilnil alkoholem.

Zmíněný muž jel na svém kole ve směru od ulice K Ráji k ulici Havlíčkova a zleva předjížděl chodkyni, která šla po levé straně.  „Při předjíždění o chodkyni zavadil pravým řidítkem jízdního kola a chodkyně upadla na zem. Při dopravní nehodě se chodkyně zranila a byla následně převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do Nemocnice Třebíč k dalšímu vyšetření,“ líčí Dana Čírtková, policejní mluvčí.

U obou účastníků dopravní nehody byly provedeny testy na přítomnost alkoholu. U sedmdesátileté chodkyně byla dechová zkouška negativní, u cyklisty byl výsledek pozitivní - 2,26 promile alkoholu a 2,20 promile alkoholu v krvi.  Cyklista s naměřenými hodnotami souhlasil a nepožadoval lékařské vyšetření spojené s odběrem žilní krve. Při dopravní nehodě nevznikla žádná hmotná škoda. Další okolnosti nehody a míra zavinění jsou předmětem policejního šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Třebíč,“ uzavřela Čírtková.

Štítky cyklista, nehoda, alkohol, chodkyně, zranění, dopravní nehoda, Třebíč, Jaroměřice nad Rokytnou, Nemocnice Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista se před jízdou posilnil alkoholem. Srazil starší chodkyni, která skončila v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.