Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Během výkopových prací v jihlavské Žižkově ulici byl nalezen protipancéřový granát

Na lince 158 dostali policisté oznámení o tom, že na ulici Žižkova v Jihlavě, kde aktuálně probíhají výkopové práce, byl nalezený podezřelý předmět připomínající munici. Ihned se proto vydali na místo.

„Na místo byla vyslána nejbližší policejní hlídka, která zajistila místo nálezu proti vstupu nepovolaných osob. Předmět připomínající dělostřelecký granát byl v době oznámení naložený s hlínou na korbě nákladního vozidla a v době oznámení vozidlo stálo v blízkosti pozemní komunikace. Vzhledem k tomu, že na této silnici je poměrně silný provoz, nákladní vozidlo opatrně přejelo z místa do bezpečnější vzdálenosti tak, aby nemusel být na silnici omezen provoz,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Zmíněné nákladní auto a místo, na kterém stálo, pak proti vstupu nepovolaných osob zajistili policisté ve spolupráci se strážníky Městské policie Jihlava. Na místo byl vyslán policejní pyrotechnik. Podle jeho vyjádření se jednalo o protipancéřový granát. „Policejní pyrotechnik si nalezenou munici převzal k dalšímu opatření,“ uzavírá Dana Čírtková.

Foto Policie ČR

Štítky granát, nález, Žižkova, policie, pyrotechnik, Jihlava, nákladní automobil, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Během výkopových prací v jihlavské Žižkově ulici byl nalezen protipancéřový granát | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.