Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté odhalili řidiče s pozitivním testem na drogy. Tentokrát na amfetamin a kokain

Dalšího hříšníka, který řídil auto a měl pozitivní test na drogy, konkrétně na amfetamin a kokain, odhalili policisté v pondělí 13. srpna na silnici I/38 v obci Vílanec. Policisté muže zastavili kolem půl jedenácté večer. Šlo o cizince, na svém autě Ford Focus měl nizozemskou registrační značku.

U čtyřiadvacetiletého řidiče provedli policisté test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin a kokain. „Policisté muže vyzvali, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, což řidič bezdůvodně odmítl. Policisté provedli u řidiče také dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. Policisté muži zakázali další jízdu, zadrželi mu řidičský průkaz a případ protiprávního jednání zadokumentovali,“ sdělila bližší informace Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince, který by se mohl vyhýbat správnímu řízení na území České republiky, policisté uložili řidiči kauci ve výši 10 tisíc korun, kterou řidič uhradil.

Foto pixabay.com

Štítky řidič, amfetamin, kokain, test, policie, drogy, Ford Focus, Vílanec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté odhalili řidiče s pozitivním testem na drogy. Tentokrát na amfetamin a kokain | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.