Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Podvodník z Jihlavska dluží skoro dvacet tisíc ubytovně na Polensku, kde bydlel tři týdny

Na pěkné problémy si zadělal osmapadesátiletý muž z Jihlavska, který byl obviněn ze spáchání přečinu podvodu. A to kvůli tomu, že zatloukal, že nemá peníze na zaplacení ubytovny na Polensku, kterou využíval.

Už na začátku letošního roku se ubytoval ve zmíněném zařízení. Již v té době měl vážné finanční problémy, které zaměstnancům ubytovacího zařízení zamlčel. „Když bylo nutné pobyt hradit, peníze si půjčoval od muže, kterému je slíbil splatit. Také od něho si finanční hotovost bral, i když věděl, že peníze nevrátí, ani tak učinit vzhledem ke své situaci nemohl. Půjčené finanční částky používal na placení svého pobytu v ubytovacím zařízení,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.  

Muži jeho jednání procházelo až do dubna, poté se náhle odstěhoval a neuhradil poplatek za více než dvacet dní ubytování. Nevrátil ani půjčené peníze. „Následně přijali policisté trestní oznámení a případ začali prověřovat. Osmapadesátiletý muž způsobil celkovou škodu bezmála dvacet tisíc korun. Policisté shromáždili důkazy a na jejich základě poté zahájili trestní stíhání muže,“ pokračuje Kroutilová.

Policisté se případem i nadále zabývají.

Foto pixabay.com

Štítky podvod, peníze, ubytovna, policie, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvodník z Jihlavska dluží skoro dvacet tisíc ubytovně na Polensku, kde bydlel tři týdny | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.