Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Třicetiletá žena v noci nabourala a pak odešla domů. Alkoholtester ukázal přes dvě promile

K další dopravní nehodě, v níž hrál hlavní roli alkohol, museli vyjíždět policisté v úterý 14. srpna brzy ráno, a to do Bystřice nad Pernštejnem. Havarovala zde opilá žena, která po události odešla domů, jako by se nic nestalo.

Krátce po jedné hodině v noci jela třicetiletá řidička s osobním autem Škoda Felicia po silnici I/19 po ulici Rácová ve směru od křižovatky se silnicí II/388 ke křižovatce se silnicí II/357. Na přímém úseku silnice vyjela do protisměru, následně najela na levou krajnici a sjela s vozidlem do levého silničního příkopu.

Po dopravní nehodě odešla do místa trvalého bydliště, kde byla následně vypátrána policejní hlídkou z místního obvodního oddělení. Policisté vyzvali ženu k provedení dechové zkoušky, jejíž výsledek byl pozitivní - 2,37 promile alkoholu v dechu. Opakované dechové zkoušky vykázaly také pozitivní výsledky - 2,29 a 2,09 promile alkoholu v dechu. Řidička se poté na výzvu policistů podrobila lékařskému vyšetření, které bylo spojené s odběrem krve,“ popisuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, byla proto ošetřena v nemocnici.  Ke zranění jiných osob nedošlo. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na autě ve výši asi 10 tisíc korun.

„Řidičce policisté zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala závěrem Dana Čírtková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, silnice, dopravní nehoda, Bystřice nad Pernštejnem, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třicetiletá žena v noci nabourala a pak odešla domů. Alkoholtester ukázal přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.