Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Silně opilý řidič havaroval dnes ráno v Okružní ulici. Najel na středový ostrůvek a poškodil ho

To, že alkohol za volant opravdu nepatří, zřejmě vůbec nic neříká třiatřicetiletému muži, který dnes brzy ráno řídil opilý a boural v Jihlavě na Okružní ulici. Zdá se, že má co vysvětlovat.

K nehodě došlo kolem třetí hodiny ráno. „Třiatřicetiletý řidič jel s osobním automobilem VW Passat ve směru jízdy od ulice Brněnská k ulici Havlíčkova. Při jízdě se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně, nejel při pravém okraji komunikace a vyjel s vozidlem na vyvýšený ostrůvek ve středu komunikace. Ostrůvek poškodil a poté s vozidlem havaroval na komunikaci. Ve vozidle s řidičem cestoval ještě jeden spolujedoucí. Ke zranění osob nedošlo,“ popisuje nehodu Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Policisté řidiči provedli test na přítomnost alkoholu – měl pozitivní výsledek - 2,47 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledky měl také opakované dechové zkoušky - 2,41 a 2,47 promile alkoholu v dechu. Řidič byl vyzván k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem žilní krve, které po výzvě odmítnul. Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu.

„Při nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle a ostrůvku v celkové výši 80 tisíc korun. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodává na závěr policejní mluvčí.

Foto pexels.com

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, Okružní, ostrůvek, havárie, Jihlava, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý řidič havaroval dnes ráno v Okružní ulici. Najel na středový ostrůvek a poškodil ho | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.