Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté hledají svědky dopravní nehody na dálnici D1, při níž zemřel stavební dělník

Minulý týden, konkrétně v pondělí 6. srpna, zemřel na dálnici D1 stavební dělník. Policisté tragickou nehodu nyní vyšetřují a hledají z řad veřejnosti důležité svědky.

Zmíněná tragická nehoda se stala ve zmíněný den kolem čtvrt na dvě odpoledne na 87. kilometru dálnice D1 v místě dopravního omezení.  „Po dálnici ve směru jízdy na Brno jel řidič s osobním vozidlem Škoda Roomster. Zřejmě se plně nevěnoval řízení vozidla a z dosud nezjištěných příčin narazil do vozidla tovární značky Honda CR-V, které jelo před ním. Došlo ke střetu těchto dvou vozidel. Po střetu bylo vozidlo Honda odraženo do svodidel, která oddělují prostor, a dostalo se až na staveniště, kde pracoval stavební dělník,“ líčí Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Havarované vozidlo smrtelně zranilo dělníka na dálnici D1 u Humpolce. Místo je neprůjezdné 

Dvaapadesátiletý muž utrpěl při střetu těžká zranění neslučitelná se životem. Případ si na místě převzali k prověřování pelhřimovští kriminalisté.

„Kriminalisté z oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Pelhřimov by nyní v rámci prověřování okolností tragické nehody uvítali případná svědectví řidičů, případně dalších členů posádek vozidel, kteří místem v době dopravní nehody projížděli, a to v obou směrech jízdy, dopravní nehodu sami viděli, případně by měli záznam na kameře svého vozidla, aby kontaktovali policisty na lince 158, případně svá svědectví sdělili přímo vyšetřovateli případu – mobilní telefon: 601 375 019,“ vyzývá veřejnost Dana Čírtková.  

Foto Drbna

Štítky úmrtí, dělník, dálnice, D1, spolupráce, veřejnost, svědek, Dálnice D1, stavební dělník, dopravní nehoda, Honda, Brno, Honda CR-V, Škoda Roomster, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky dopravní nehody na dálnici D1, při níž zemřel stavební dělník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.