Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

S téměř dvěma promile nezvládl řízení a čelně narazil do svahu. Pět zraněných, z toho tři těžce

K dalšímu případu lidské nezodpovědnosti došlo v sobotu odpoledne mezi Obrataní a Kámenem na Pelhřimovsku. Šestatřicetiletý řidič, který později nadýchal téměř dvě promile, způsobil havárii, ze které rezultovalo pět zraněných, z toho tři těžce.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 11. srpna kolem třetí hodiny odpoledne. Šestatřicetiletý řidič automobilu Škoda Octavia jel ve směru od Obrataně na Kámen a na křižovatce odbočoval směrem na Pacov.

„S vozidlem dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde čelně narazil do silničního svahu. Při dopravní nehodě se zranil řidič a jeho čtyři spolujedoucí, tři z nich utrpěli vážná zranění,“ okomentovala následky policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Řidič byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do pelhřimovské nemocnice, stejně jako dva jeho spolujedoucí ve věku šestnáct a dvacet let. Další, čtyřiapadesátiletý, spolujedoucí byl transportován letecky do nemocnice v Českých Budějovicích s těžkým zraněním a čtrnáctiletého spolujedoucího přepravila letecká záchranná služba do pražské nemocnice.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,69 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly i obě opakované zkoušky. Řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz. Vážnou dopravní nehodu policisté dále prověřují.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky havárie, alkohol, Obrataň, Kámen, okres Pelhřimov, Nemocnice České Budějovice, Škoda Octavia, Pacov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S téměř dvěma promile nezvládl řízení a čelně narazil do svahu. Pět zraněných, z toho tři těžce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.