Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Technoparty u Meziříčka, den druhý: V nemocnici skončil cizinec, kterého údajně uštknul had

Také v sobotu pokračovala povolená technoparty nedaleko Meziříčka na Třebíčsku. Akce začala již v pátek, druhý den ji podle policie navštívilo asi 1300 lidí. Policie tam dohlíží na dopravu a veřejný pořádek. Kolem areálu, kde se akce koná, vede obousměrná objízdná trasa. Auta nesmí stát podél silnice. Od pátku, kdy technoparty začala, odhalila policie několik řidičů, kteří byli pod vlivem drog, zdravotníci ošetřili zraněnou ženu a muže, kterého údajně uštknul had.

V noci na dnešek přijala policie oznámení o rušení nočního klidu, sdělila mluvčí Jana Kroutilová.

U Brázdova mlýna, kde se technoparty koná, podle Kroutilové parkuje asi 340 aut, musí stát jen na vyhrazených plochách. Silnice je objízdnou trasou kvůli opravě silnice v obci Šašovice.

Tři z řidičů, které policie od pátku kontrolovala, byli pod vlivem drog.  Dva z nich byli cizinci. Dalšího cizince v sobotu odpoledne údajně uštknul had. Podle Kroutilové ho zdravotníci převezli do třebíčské nemocnice.

Hned první den v pátek přišlo oznámení o mladé ženě, která si během manipulace s rozkládací židlí amputovala článek prstu. Skončila proto v nemocnici.

„Policisté budou také dnes v lokalitě dohlížet na dodržování veřejného pořádku, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu,“ uzavřela Jana Kroutilová.

Konec technoparty je naplánován na pondělí 13. srpna.

Autoři | Foto Junior

Štítky technoparty, Meziříčko, policie, nemocnice, okres Třebíč, Šašovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Technoparty u Meziříčka, den druhý: V nemocnici skončil cizinec, kterého údajně uštknul had | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.