Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Technoparty u Meziříčka, den první: Řidič s testem pozitivním na drogy, amputovaný článek prstu

Nedaleko Meziříčka na Třebíčsku se od pátku až do pondělka koná technoparty, která byla řádně ohlášená, a dohled nad ní mají také policejní hlídky. Během prvního dne akci navštívila zhruba tisícovka lidí. Policisté v pátek odhalili jednoho řidiče, který měl pozitivní test na drogy. Záchranáře zaměstnala žena, která si amputovala článek prstu.

Podle informací policejní mluvčí Jany Kroutilové v lokalitě Brázdova mlýna, kde se technoparty koná, aktuálně parkuje zhruba 300 aut „Policistům se zvýšeným dohledem podařilo zajistit průjezdnou silnici, která kolem areálu Brázdova mlýna prochází a je v současné době vzhledem k opravě jiné komunikace využívána jako obousměrná objízdná trasa. Policisté prováděli také dopravní kontroly, při nichž odhalili řidiče, který byl pod vlivem drog. Jednalo se o cizince, kterému policisté uložili kauci,“ popisuje první den Kroutilová.

V nočních hodinách na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba, při manipulaci s rozkládací židlí si totiž jedna z návštěvnic amputovala článek prstu. Zraněné mladé ženě po přijetí oznámení poskytovala pomoc do příjezdu zdravotníků policejní hlídka, která byla v tu dobu nejblíže, mladá žena byla převezena do nemocnice.

„Do současné doby probíhá technoprodukce bez narušení veřejného pořádku. I nadále budou policisté v lokalitě dohlížet na jeho dodržování, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu,“ uzavřela policejní mluvčí.

Štítky technoparty, Meziříčko, policie, droga, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Technoparty u Meziříčka, den první: Řidič s testem pozitivním na drogy, amputovaný článek prstu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.