Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Od února kriminalisté pátrají po sedmnáctiletém muži. Může se zdržovat také na Vysočině

Po sedmnáctiletém Václavu Kučerovi pátrají už od letošního února příbramští policisté. 8. února odešel z výchovného ústavu a do dneška se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

„Začátkem června 2018 na něj vydal okresní soud v Příbrami příkaz k zatčení pro provinění maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněné užívání cizí věci. Hledaný muž ví o tom, že je osobou v celostátním pátrání a záměrně se před orgány činnými  v trestním řízení skrývá a mění své kontakty, aby se tak vyhnul trestnímu stíhání,“ říká k hledanému muži Veronika Čermáková, tisková mluvčí benešovské policie.

Z výsledků šetření se kriminalistům podařilo zjistit informace, že by se muž měl v současné době živit jako pastevec koní u soukromého zemědělce nebo farmáře na Vysočině nebo v Jihomoravském kraji. Vyhledává krátkodobé brigády s ubytováním.

K popisu hledaného lze uvést, že jeho zdánlivé stáří je 17 let. Je střední postavy, vysoký mezi 170 až 180 centimetry. Má hnědé krátké rovné středně husté vlasy a modré oči. Je dost pravděpodobné, že se pokusí změnit svůj vzhled tím, že si oholí vlasy, anebo že si nechá narůst vousy.

„Vzhledem k tomu, že se doposud hledaného muže nepodařilo vypátrat, obracejí se kriminalisté na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému, zejména k místu jeho výskytu či pobytu, přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo příbramským kriminalistům na telefonním čísle 974 879 268 (313), mobilní telefon – 601 323 231, anebo prostřednictvím tísňové linky 158. Za spolupráci děkujeme,“ uzavírá mluvčí policie Čermáková.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, veřejnost, policie, Kraj Vysočina, Václav Kučera, Okresní soud v Příbrami, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od února kriminalisté pátrají po sedmnáctiletém muži. Může se zdržovat také na Vysočině | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.