Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Dva muži se vloupali do bytového domu v Kollárově ulici. Poznáte je na videu?

Dva výtečníci se v polovině července dobývali do bytového domu v jihlavské Kollárově ulici. Jeden z nich se dostal do kotelny, garáže a následně do automobilu. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun, ve hře jsou obvinění ze tří trestných činů.

Ke spáchání činu došlo v úterý 17. července na ulici Kollárova. Pachatel vnikl do domu, kde se vloupal do prostoru kotelny, dále vypáčil dveře vedoucí do garáže, po rozbití okna vnikl do zaparkovaného vozidla Seat a vloupal se také do kóje. Prostory prohledal a poté z místa utekl.

„Škoda, kterou pachatel způsobil, byla vyčíslena na necelých deset tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tří trestných činů, a to přečinu krádeže, přečinu poškození cizí věci a přečinu porušování domovní svobody,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté při šetření využili také záznamů z kamer. Ty zachytily na různých místech při pohybu v prostorech bytového domu i okolo něho oba muže, po nichž policisté pátrají. V zájmu prověřování případu zjišťují jejich totožnosti a obracejí se tudíž s žádostí o spolupráci na občany. Ti, kteří muže na kamerových záznamech znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, se mají policistům přihlásit na tísňové lince 158.

 

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, Kollárova, vloupání, pátrání, bytový dům, SEAT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva muži se vloupali do bytového domu v Kollárově ulici. Poznáte je na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.