Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kvůli včerejším bouřkám a dešti měli hasiči na Vysočině asi dvacítku výjezdů

Podvečerní bouřky, které se objevily ve středu na několika místech Vysočiny, zaměstnaly krajské hasiče, kteří vyjížděli zhruba ke dvacítce událostí spojených s počasím. Někde museli pročišťovat kanalizaci, nejvíc je ale zaměstnalo odstraňování spadlých stromů na střechy, silnice a železnici, řekla dnes mluvčí krajských hasičů Petra Musilová. Spadlý strom večer přerušil provoz na trati Žďár nad Sázavou - Nové Město na Moravě.

Hasiče nejvíc zaměstnaly události na Žďársku. Zde kvůli prvnímu spadlému stromu museli vyjet před 17:00. Do 19:30 měli dalších osm zásahů. Strom na železnici u obce Sejřek na Žďársku spadl asi v 17:30. Podle informací na webu Českých drah byl provoz obnoven před 20:00.

Popadané stromy bránily průjezdu silnic také na Jihlavsku. Hned pět stromů museli hasiči odklidit v Brtnici a stejný počet v Kamenici.

Zdroj ČTK

Štítky déšť, bouřka, hasiči, výjezd, zásah, počasí, strom, Kraj Vysočina, Nové Město na Moravě, Žďár nad Sázavou, okres Žďár nad Sázavou, České dráhy, Sejřek, okres Jihlava, Brtnice, Kamenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli včerejším bouřkám a dešti měli hasiči na Vysočině asi dvacítku výjezdů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.