Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič osobního auta dnes ráno nepřežil střet s náklaďákem. Na místě podlehl zraněním

, aktualizováno 7. srpna 2018, 11:42

Na Vysočině dnes ráno vyhasl další lidský život. Na silnici II/347 mezi obcemi Kejžlice a Čejov na Pelhřimovsku se střetla dvě vozidla. Jeden z řidičů na místě podlehl zranění.

K nehodě došlo dnes ráno v 7:15. „Z dosud nezjištěných příčin se střetla dvě vozidla – nákladní vozidlo značky MAN a osobní vozidlo Fiat Marea. Následky dopravní nehod jsou fatální – v osobním vozidle zůstal zaklíněný řidič, který následkům zranění podlehl,“ uvádí k neštěstí Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Řidiči, který na místě zemřel, bylo třiapadesát let. Ve vozidel cestoval v době nehody sám. U řidiče nákladního vozidla policisté provedli na místě dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

„Na místo tragické dopravní nehody vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Pelhřimov. K přesné příčině úmrtí řidiče osobního vozidla byla nařízena soudní pitva. Další okolnosti nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního prověřování," pokračuje Čírtková. 

Po dobu vyšetřování a dokumentování nehody byla silnici uzavřena a policisté odkláněli provoz na objízdné komunikace.

Štítky úmrtí, nehoda, zranění, úraz, Kraj Vysočina, havárie, osobní vůz, okres Pelhřimov, Kejžlice, Čejov, Fiat Marea, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta dnes ráno nepřežil střet s náklaďákem. Na místě podlehl zraněním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.