Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Odnesl kabelku, vybral z ní mobily a peníze a vrátil ji na místo. Mladého zloděje policie dopadla

Spravedlnost není slepá. Platilo tomu tak minimálně v případě květnové krádeže v třebíčském zábavním parku. Dvacetiletý pachatel zde odcizil kabelku, vybral z ní mobily a hotovost a zase ji vrátil na místo. Zloděje policisté nyní dopadli.

Policejní inspektor sdělil dvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže. K činu došlo v květnu v podniku v třebíčské ulici Chlumeckého.

Pachatel v zábavním podniku okradl mladou ženu, která si po druhé hodině noční odložila svoji kabelku a dostatečně si jí nehlídala. Této situace využil zloděj, který kabelku vzal a z podniku ji odnesl. Muž z ní poté odcizil mobilní telefony a finanční hotovost.

Škoda, kterou způsobil, přesáhla částku dvacet tisíc korun. Zbývající věci v podniku zanechal a následně si je převzala zpět jejich majitelka. Po přijetí oznámení policisté rovedli šetření a podařilo se jim muže dopadnout. Případ řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky kabelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odnesl kabelku, vybral z ní mobily a peníze a vrátil ji na místo. Mladého zloděje policie dopadla | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.