Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Bála se, že by její příbuzný mohl skočit z mostu. Nakonec ho našli na ulici se čtyřmi promile

Nakonec to nedopadlo tak špatně. Oproti původnímu strachu ženy, která se obávala, že by její příbuzný mohl skočit mostu v Třebíči, se situace vyvinula méně dramaticky. Pohřešovaný muž byl nalezen v centru města, kromě velmi silné opilosti byl v pořádku.

Oznámení ženy o pohřešování jejího blízkého příbuzného přijali policisté v úterý 31. července před desátou hodinou dopoledne. Vypověděla, že z jejich předchozí telefonické komunikace vyplynulo, že by muž mohl chtít ohrozit svůj život, a to skokem z mostu.

Sedmačtyřicetiletý muž se měl nacházet v Třebíči. Policejní hlídky prohledaly třebíčské mosty a hledaly muže také na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet.

V odpoledních hodinách nalezli strážníci pohřešovaného muže na ulici Arbesova. Byl v pořádku, ale značně opilý. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 3,95 promile alkoholu. Po vyšetření lékařem opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Foto alkohol, opilost, policie | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bála se, že by její příbuzný mohl skočit z mostu. Nakonec ho našli na ulici se čtyřmi promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.