Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Stevardka na jihlavském nádraží byla napadena agresivní ženou. Dostala pěstí do hlavy

Hned ze dvou trestných činů je podezřelá sedmačtyřicetiletá žena, která na jihlavském autobusovém nádraží fyzicky a slovně napadla stevardku autobusu. Napadená žena skončila se zraněním nemocnici.

Napadení se odehrálo v úterý 10. července před jedenáctou hodinou dopoledne na autobusovém nádraží v ulici Jiráskova. Sedmačtyřicetiletá žena z Brněnska se chovala agresivně a mluvila sprostě. „Žena na výzvy policistů nereagovala a snažila se z místa odejít, policisté podezřelou ženu zajistili. Napadená stevardka měla zranění, proto přivolali policisté také zdravotnickou záchrannou službu. Policisté na základě šetření zjistili, že podezřelá sedmačtyřicetiletá žena z Brněnska na nástupišti napadla stevardku nejprve slovně a poté na ni zaútočila i fyzicky. Pěstí ji udeřila do oblasti hlavy tak silně, až mladá žena upadla na zem,“ uvedla podrobnosti Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Stevardku odvezli zdravotníci na ošetření do nemocnice. Útočnici převezli policisté na obvodní oddělení, kde jí sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. „Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení. Sedmačtyřicetiletá žena je dále podezřelá ještě ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, který policisté šetří,“ uzavřela Kroutilová.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, nádraží, stevardka, zranění, výtržnictví, policie, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stevardka na jihlavském nádraží byla napadena agresivní ženou. Dostala pěstí do hlavy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.