Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dvacetiletý řidič pod vlivem alkoholu couval. Narazil do jiné řidičky

To, že alkohol nepatří za volant, zřejmě nic neříká dvacetiletému muži, který pod vlivem alkoholu v sobotu 7. července kolem deváté hodiny večer boural v katastru obce Humpolec u přehrady Sedlice. Střetl se s řidičkou osobního auta značky Mercedes. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Dvacetiletý řidič osobního vozidla Opel couval z místa ležícího mimo pozemní komunikaci na silnici III. třídy. V tu dobu zde projížděla řidička v osobním autě, která jela ve směru od obce Sedlice. Došlo ke střetu obou aut. Ke zranění osob, která by si vyžádala lékařské ošetření, při nehodě nedošlo.

Policisté u obou řidičů provedli dechové zkoušky. „Měření u řidičky vozidla Mercedes bylo negativní. Opačně tomu však bylo u dvacetiletého řidiče vozidla Opel. Muž nadýchal 0,52 promile alkoholu. Také opakovaná měření byla pozitivní a jejich hodnoty činily 0,53 a 0,49 promile. Policisté vše zadokumentovali a nadále ve věci provádí šetření,“ doplnila Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Foto flickr.com

Štítky alkohol, řidič, nehoda, Mercedes-Benz, Opel, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý řidič pod vlivem alkoholu couval. Narazil do jiné řidičky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.