Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za volant usedla opilá řidička. Narazila do stromu a nadýchala přes dvě promile

Mezi obcemi Okrouhlice a Nová Ves u Světlé nad Sázavou došlo v sobotu 30. června krátce před 20. hodinou k nehodě osobního auta, jehož řidička byla, jak se později ukázalo, opilá. Se svým zraněním skončila v nemocnici.

Jednačtyřicetiletá žena jela ve svém autě značky Suzuki ve směru od obce Okrouhlice, přičemž při projíždění levotočivé zatáčky přejela s vodidlem vpravo mimo komunikaci a následně narazila do stromu. Řidička utrpěla zranění, se kterými byla převezena zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice.

Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní. Její naměřená hodnota činila 2,22 promile alkoholu. Opakované měření vykázalo hodnotu 2,30 promile. Jednačtyřicetiletá žena svým jednáním naplnila znaky skutkové podstaty trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což je možné uložit trest odnětí svobody až na jeden rok a zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel,“ doplnila další informace policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, nehoda, promile, policie, Okrouhlice, Světlá nad Sázavou, Nová Ves u Světlé, Suzuki

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za volant usedla opilá řidička. Narazila do stromu a nadýchala přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.