Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V obchodě v Komenského ulici přišla žena o peněženku. Neznáte muže na fotce?

Krádež peněženky v těchto dnech řeší jihlavští policisté a současně se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci dopadnout pachatele. K události došlo 9. května v obchodě v jihlavské ulici Komenského.

„Zaměstnankyně prodejny si nechala kolem osmé hodiny ráno svoji peněženku odloženou v kabelce ve skladu, který není určen pro vstup zákazníkům. Před jedenáctou hodinou dopoledne ale žena zjistila, že peněženka v kabelce není a následně krádež oznámila policii,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Případem se policisté začali ihned po oznámení zabývat  a zjistili, že žena měla v peněžence kromě peněz také osobní doklady, platební kartu a další věci.

„Policisté dále provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro vypátrání pachatele i peněženky, o kterou její majitelka přišla. Případ dále prověřovali, shromažďovali získané poznatky, zajistili a vyhodnotili také záznamy z kamer. Z kamerových záznamů vyplynulo, že se v prostoru prodejny pohyboval muž, který by mohl policistům poskytnout informace důležité pro další prověřování, policisté by tak potřebovali zjistit jeho totožnost,“ pokračuje s informacemi Kroutilová.

Jedná se o muže štíhlé postavy s krátkými vlasy. Na sobě měl oblečené bílé tričko s obrazcem na hrudníku a modré tříčtvrteční kraťasy. 

„Žádáme muže na fotografii nebo občany, kteří ho znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli další informace, které by směřovaly k vypátrání pachatele nebo odcizené peněženky,“ uzavírá s prosbou policejní mluvčí Kroutilová.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, peněženka, zloděj, pátrání, veřejnost, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V obchodě v Komenského ulici přišla žena o peněženku. Neznáte muže na fotce? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.