Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Poctivý nálezce ihned vrátil peníze zapomenuté v bankomatu v Třebíči

Štěstí v neštěstí měl muž z Třebíčska, který si při výběru z bankomatu v obchodním domě zapomněl celý obnos odebrat. Díky poctivému nálezci se ale dostaly velmi rychle zpět do rukou majitele.

Ve středu 13. ledna přijali policisté po desáté hodině dopoledne oznámení od muže, který přišel o dvacet tisíc korun. Uvedl, že před devátou hodinou přišel k bankomatu u obchodního domu v Třebíči a zadal si výběr finanční hotovosti.

Vlivem nepozornosti odešel po vydání požadované částky pouze s platební kartou. Na peníze, které byly v podavači bankovek připraveny k odebrání, zapomněl. Když si po nějaké době svoji chybu uvědomil a vrátil se, peníze v bankomatu už nebyly.

Muž se proto obrátil na policii. Policisté po přijetí oznámení vyjeli na místo prověřit veškeré okolnosti případu. Provedli šetření také v obchodním domě, kde zjistili, že celou finanční částku přinesl poctivý nálezce.

Starší muž, který peníze v bankomatu nalezl, je odevzdal zaměstnanci na informacích a odešel. Policisté o nalezení finanční částky informovali majitele. Ten se na místo dostavil a po ověření, že jsou peníze skutečně jeho, mu byla finanční hotovost předána.

Foto www.zitusti.cz

Štítky bankomat, peníze, Třebíč, obchodní dům, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poctivý nálezce ihned vrátil peníze zapomenuté v bankomatu v Třebíči | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.