Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý čtyřiačtyřicetiletý muž ukradl v jihlavské Bille šest lahví alkoholu. Odhodil je do křoví

Jihlavští policisté byli v neděli 17. června po druhé hodině odpoledně přivoláni ke krádeži alkoholu. Čtyřiačtyřicetiletý zloděj byl opilý, přivolané policejní hlídce nadýchal 1,86 promile alkoholu.

Událost se odehrála v jihlavské Bille na Havlíčkově ulici. „V obchodě pachatel odcizil šest lahví alkoholu, prošel přes vstupní turnikety a utíkal ven. Krádeže si ale všimli pracovníci ostrahy, kteří za mužem běželi, přivolali policii a policistům podali informace k popisu podezřelého a jeho aktuálnímu směru. Policisté pachatele dopadli a zajistili na ulici Fritzova. Jednalo se o čtyřiačtyřicetiletého muže z Brněnska. Odcizené zboží v hodnotě přes jeden tisíc korun bylo nalezené ukryté v křoví,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté provedli u čtyřiačtyřicetiletého muže dechovou zkoušku, její výsledek byl 1,86 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku, případ policisté šetří.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, krádež, zloděj, obchod, policie, Billa, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý čtyřiačtyřicetiletý muž ukradl v jihlavské Bille šest lahví alkoholu. Odhodil je do křoví | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.