Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihlavští policisté dopadli devatenáctiletého sprejera. Řádil na dvou místech krajského města

Jihlavští policisté byli úspěšní ve dvou případech sprejerství, ke kterým došlo v krajském městě. Oba dva případy vandalství se odehrály v květnu. A oba dva mají stejného pachatele.

„Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci devatenáctiletému muži cizí státní příslušnosti. Mladý muž posprejoval vlak a o několik dní později ještě vrata garáží. Ke spáchání prvního činu došlo v neděli 13. května v noci. Mladý muž v depu kolejových vozidel u ulice Pávovská posprejoval a fixou pomaloval na celkem pěti místech boční stranu osobního vlaku,“ líčí první případ Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Neuběhl ani týden a uvedený muž posprejoval v noci vrata čtyř garáží na ulici Březinova. Poškozením objektů vznikla celková škoda necelých deset tisíc korun. „V obou případech policisté okamžitě po přijetí oznámení o poškození objektů začali pátrat po pachateli. Na základě prověřování se jim podezřelého devatenáctiletého muže podařilo dopadnout a cizinci poté sdělili podezření ze spáchání trestného činu,“ pokračuje mluvčí.

Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Štítky sprejer, dopadení, vandal, policie, krajské město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští policisté dopadli devatenáctiletého sprejera. Řádil na dvou místech krajského města | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.