Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Policisté stále neznají totožnost muže, který v neděli zemřel po srážce vlakem

Třebíčští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, který se stal o uplynulém víkendu obětí nešťastné události. K úmrtí muže došlo po střetu s vlakem. Do současné doby se ale nepodařilo zjistit jeho totožnost.

Muž zemřel v neděli 10. června na Třebíčsku. Ihned po oznámení se na místo nešťastné události vydali policisté. „Provedli v lokalitě důkladné šetření, místo ohledali a zadokumentovali. Dále začali policisté okamžitě pátrat po totožnosti muže, kterou se na místě nepodařilo zjistit. Na základě šetření zjistili, že se v době před nešťastnou událostí muž pohyboval v okolí Náměště nad Oslavou. Ve městě ho zachytily kamery a vznikla z nich foorgrafie,“ sdělila Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Na základě prvotního šetření policisté nezjistili, že úmrtí byla zřejmě nešťastná náhoda, neměla na ní tudíž podíl žádná další osoba.

„Muž byl ve věku kolem padesáti až šedesáti let, střední postavy, vysoký přibližně 170 centimetrů. Vrchní část hlavy měl bez vlasů. Kolem uší a v zadní části hlavy měl hnědé krátké vlasy. Muž měl tmavý plnovous. Na sobě měl oblečené tmavě modré přiléhavé kraťasy značky Kraft a tmavé tričko s krátkým rukávem. Obuv neměl, byl bosý,“ popisuje Kroutilová.

Policisté žádají všechny, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci, která by mohla přispět ke zjištění jeho totožnosti, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky úmrrtí, totožnost, záznam, kamera, policie, okres Třebíč, Náměšť nad Oslavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policisté stále neznají totožnost muže, který v neděli zemřel po srážce vlakem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.