Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvaatřicetiletá žena řídila v noci v Jihlavě opilá. Nadýchala více než jeden a půl promile

Dvaatřicetiletou ženu, která usedla za volant pod vlivem alkoholu, odhalili v sobotu 9. června kolem druhé hodiny ráno jihlavští policisté. Ke kontrole došlo na ulici Fügnerova, řídila auto značky Škoda Octavia.

Policisté v rámci kontroly vyzvali ženu k předložení dokladů potřebných k řízení a provozu vozidla. „Při kontrole vzniklo podezření, že schopnost dvaatřicetileté řidičky k řízení je ovlivněna alkoholem. Proto policisté následně vyzvali řidičku k provedení dechové zkoušky, jejíž výsledek byl pozitivní - 1,81 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledky měla také opakovaná měření - 1,74 promile alkoholu v dechu a 1,64 promile alkoholu v dechu. Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu,“ uvedla k nehodě podrobnější informace Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Ve věci policisté zahájili zkrácené přípravné řízení, a ještě tentýž den odpoledne žena převzala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Štítky alkohol, kontrola, promile, řidička, policie, Jihlava, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvaatřicetiletá žena řídila v noci v Jihlavě opilá. Nadýchala více než jeden a půl promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.