Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Jihlavskou Smetanovu ulici v pátek dopoledne hlídali těžkooděnci se samopaly

, aktualizováno 2. června 2018, 9:24

V jihlavské Smetanově ulici byli kolem poledne k vidění policejní zakuklenci se samopaly. S uzavřením ulice přišla na facebooku pekárna, která má sídlo právě v této ulici.

„Příslušníci zablokovali naší ulici a tudíž i naší pekárnu, prý je to životu nebezpečné.  Budeme informovat a rozhodně budeme otevřeni o to déle. Modlete se za nás. Toto není cvičení," objevilo se dnes před obědem na jejich facebookovém profilu. 

Jeden ze zaměstannců pekárny později dodal: „Přiběhli sem zakuklenci se samopalem, že evakuují celou ulici. Mysleli jsme, že jde o nějaký žert nebo poslední zvonění,“ přiznal. „Potom nám došlo, že to bude něco vážnějšího.“

S dotazem, proč byla v ulici nasazena taková opatření, jsme se obrátili na mluvčí jihlavské policie Janu Kroutilovou. „V současné době na místě provádíme úkony směřující k ochraně osob a věřejného pořádku," vyjádřila se s tím, že aktuálně nelze podávat žádné další informace. 

Podobná policejní opatření proběhla také v okolí ZŠ Seifertova, konkrétně v ulicích Pod Příkopem a Seiferortova. Údajně to má souvislost se blokací Smetanovy ulice. Před 13. hodinou policejní pásky zmizely a ulice Smetanova je již zase plně průjezdná. 

Dle neoficiálních a neověřených informací, které má redakce k dispozici, zásah souvisí se známou advokátní kanceláří, která na uzavřených místech má svoje nemovitosti.   

 

Foto Dalibor Mašek, Facebook: Pekárna Veselo

Štítky Smetanova ulice, policie, uzavření, pekárna, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jihlavskou Smetanovu ulici v pátek dopoledne hlídali těžkooděnci se samopaly | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.