Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pohřešuje se čtrnáctiletá dívka. Ve středu ráno odešla z domu a dosud se nevrátila

Celostátní pátrání bylo vyhlášeno po Žanetě Vrbové. Čtrnáctiletá dívka opustila ve středu ráno místo svého bydliště ve Žďáru nad Sázavou a do současné doby se jí nepodařilo vypátrat. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci.

Čtrnáctiletá dívka odešla ve středu 16. května kolem sedmé hodiny ráno z místa svého bydliště ve Žďáru nad Sázavou.

„Dívka je vysoká přibližně 162 centimetrů, má střední postavu, modré oči a černé, krátké vlasy, na bocích vyholené, vpředu delší kudrnaté sčesané do čela,“ uvedla Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Pohřešovaná na sobě naposledy měla oblečené červené tričko s krátkým rukávem s bílým nápisem na prsou, černou mikinu s kapucí s bílo zelenými vzory podobnými graffiti se zeleno bílými pruhy na rukávech, černé kalhoty typu legíny. Při sobě dívka měla školní batoh černé barvy.

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají. Na základě šetření policisté zjistili, že se dívka měla ve středu 16. května kolem třetí hodiny odpoledne pohybovat na území města Žďár nad Sázavou.

Kriminalisté žádájí občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešuje se čtrnáctiletá dívka. Ve středu ráno odešla z domu a dosud se nevrátila | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.